Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Kralovna visni - Die Kirschenkonigin = CSFD 79% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Kralovna visni - Die Kirschenkonigin  = CSFD 79% Názov:Kralovna visni - Die Kirschenkonigin = CSFD 79% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy s titulkama - Velikost:2.7 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2021-05-15 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Drama,Historicky,Rodinny,Valecny Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky







    Královna višní - Die Kirschenkönigin



     
      Kdo dodá díl třetí získá -30000,-
    (třicet tisíc)           (tridsať tisíc)
    seedbodů ode mě
    za které může být asi 3 týdny VIP

     





    Drama / Rodinný / Historický / Válečný
    Německo, 2004, 4 h 30 min (Minutáž: 2x90 min)
    Režie: Rainer Kaufmann
    Scénář: Justus Pfaue
    Hudba: Annette Focks
    Hrají: Johanna Wokalek, August Zirner, Marc Hosemann, Adele Neuhauser, André Hennicke, Jürgen Vogel, Jürgen Tarrach, Carole Richert, Richy Müller,




    Píše se rok 1914, Berlín. Ruth Goldfish, dcera bohatého židovského bankéře, se touží stát farmářkou. U své rodiny se však setkává s nepochopením. Pěstovat svou vlastní zeleninu, jíst vlastní ovoce a mít své vlastní místo plné míru, lásky, pohody a klidu se jim nezdá jako dostatečně lukrativní zázemí pro jejich dceru. Ruth si však prosadí svou, provdá se za šlechtice a společně se přestěhují na venkov. Počátky jsou pro Ruth velkým zklamáním, ale dívka začne s nadšením a silou přestavovat dům a díky své pevné vůle změní obyčejné třešně, které rostou u domu ve velkých plantážích, na nejlepší třešně v celém Německu. Její štěstí však poznamená První světová válka, která právě zaplavuje Evropu.








    Dcera  bankéře Ruth (Johanna Wokalek) se v roce 1913 provdala za zbídačeného barona a ze svého churavějícího statku udělala prosperující firmu na pěstování třešní. A když měl její manžel smrtelnou nehodu, nevzdala to. Podnikání vzkvétalo ve 20. letech 20. století a nemovitost se stala oblíbeným místem setkání umělců. Bojovná Židovka se nenechá rozdrtit, když po Hitlerově uchopení moci začne foukat jiný vítr ... Některé dialogy jsou strnulé, hudba je nepřetržitá, ale elegantně zdobená sága rychle nabere rychlost a vypráví velmi vzrušující a dojemný příběh. Johanna Wokalek hraje s nakažlivou energií, podporovanou velikány jako Jürgen Vogel, Richy Müller a Jürgen Tarrach.




       
       





    Po stažení seed prosím










    mhr369, K28ttt46, OHV, LapidusH01, janka52, janka52,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.334 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 01:34
    sql

    TOPlist